ett fel närmare rätt

Igår var det Umeå Open. Skoj! Vi passade på att fira bästa paret, äta vit kladdkaka [kalasgotts], lyssna på brabra musik och gå vilse inne på Folkets hus. Gjorde även missen att köpa en cider. Inbillar mig alltid att jag ska tycka att det är gott men det är det aldrig så jag lämnar halva??? Kom ihåg: Köp bara öl.

Felicia


lördag

Jow fellows.
Bra saker idag:
- ska på coop forum + kupan + myrorna
- balklänningen finns att hämta på frendo
- nymålat naglarna och anser mig besitta nån form av nagelperfektion. Typ såhär: 1. alt såhär: 3.

Mindre bra saker idag:
- måste plugga. så mycket jobb så lite tid.
- åt en kiwi till frukost. onödigt för nu är min hals svullen och ögonen kliar :'(
Hade så fasligt kul och jobbade så fokuserat på en NkAlektion att jag drog lite för mycket i kontrasterna på en bild från förra helgen.
//Linnéa

köpenhamn del 2

Lördagen i Köpenhamn inleddes med att äta frukost. Vi tänkte hitta ett pittoreskt litet café, men det vi fann var ett café i waynesanda = inte alltför pittoreskt. Men min scone var god så jag var nöjd samt blev mätt. 

Sen shoppade vi loss på Ströget, och passerade torget nedan ↓ där det var nån form av högtidsdans. Fick mycket inspo kring vad jag inte ska ha på mig på balen :)

Några timmar senare var det kväll vilket innebar middag iform av hamburgare samt ett lite för stort intag av lite för billig vodka.
Morgonen efter var allt k.a.o.s. Blev väckt av en inte alltför lycklig hostelansvarig som säger att vi skulle ha lämnat rummet för en timma sen. Att PaNiIk-packa med en av de västa hangoverns nånsin är inget jag vill göra igen. Resterande del av dagen spenderade vi genom att dricka smoothies & äta nyttiga sallader, och när klockan slog 8 klev vi på tåget för att åka hem igen.
Brabra resa. Nu är jag sen. Hejdå!

Linnéa

bra resa

1. På väg. 2. Tågutsikt. Såg mycket sånt :):) 3. Linnéa var rädd för att tappa bort mig i STORSTAN. 4. Snart framme. 5. Lång bro!!! 5. Linn köpte en himla bra studentklänning. 6. Mina finaste. 7. Toabild!! Vi hittade Köpenhamns motsvarighet till five. Lustigt. 8. Pigg och glad och ej illamående. 9. På väg tillbaka till Umeå var det tretimmarspaus i Gävle. Vi sov på bänkar.
¨
Felicia

köpenhamn del 1

Förra torsdagskvällen steg vi ombord på ett tåg som tog oss till Stockholm, för att sedan hoppa på ett annat tåg till Lund och slutligen byta till tåget med slutdestination Köpenhamn!

Första timmarna på tåget var vi speedade nanting och fotade minst 100 mobilegobilder. Kring två lyckades jag somna. Halv tre väcks jag av en bebis som gallskriker några säten bort, och en mamma som försöker lugna hen genom att SJUNGA en barnvisa??? Ja, som väntat funkade det inte.

Köpte en lattetakeway på Pressbyrån och åkte mot Lund. Nä skoja det var bara vanligt bryggkaffe.

Efter att ha åkt över Öresundsbron, lyckats förstå danskan så pass att vi kunde checka in på hostlet, ätit en dansk semla, handlat ost, käx, billigt tetravin på netto åt vi på en kinarestaurang där det serverades running sushi. Åt tills jag trodde jag skulle avlida = valtua för pengarna.

När vi köpte osten, käääxen och vinet kände vi att det vore skoj med en riktig läjdykväll och breezers. Dom drack Linn & Felicia medan jag låg under täcket och sov pga magont/huvudvärk. Kul för dom att få ha en skoj ladykväll.. Efter ett par plastmuggar vin mådde jag bra igen och vi tog oss ut i nattens ~vimmel~ för att dricka på tok för billiga lakritsshots, dansa till på tok för gammal musik och missförstå danskar. Hör verkligen inte vad dom säger.


Fortsättning följer....